Rólunk

A Praktika Kft-ét 1990. december 5-én alapította Sárközi Ferenc agrármérnök. Tevékenysége az elsõ években a mezõgazdasági termények nagy- és kiskereskedelmére és szállítmányozásra terjedt ki.

1997-tõl foglalkozik termeltetéssel, 1998-ban elsõként kapta meg Pest megyében az integrátori engedélyt. Mára kialakult partneri köre van, több mint 1000 mezõgazdasági vállalkozóval, õstermelõvel van kapcsolata. Tevékenysége elsősorban Pest, Jász-Nagykun- Szolnok, Nógrád megyére terjed ki. Évi forgalma 60 ezer tonna termény, mely gabona és olajos növény.

Integráció keretében ellátja a termelőket vetőmaggal, növényvédőszerrel, műtrágyával, majd felvásárolja a megtermelt szántóföldi terményeket. Fő növények: búza, árpa, kukorica, rozs, tritikálé, repce, napraforgó. Partneri köre stabil, mely elsősorban a gyors korrekt kiszolgálásnak, elszámolásnak és  fizetésnek köszönhető. A kft fő célja a termelők segítése kedvező finanszírozással, jó minőségű alapanyagokkal, folyamatos szaktanácsadással. Ezen munkát kvalifikált szakember gárdával végzi. Legyen Ön is a Praktika Kft partnere.